Kantelmachine

Deze kantelmachine werd ontwikkeld in opdracht van Artimpex NV, en wordt als Cryonomic® Dry Ice Repacker op de markt gebracht.

Deze machine heeft tot doel droogijs te doseren vanuit een grote container in kleine boxen.
De container zelf wordt op zijn kop gekanteld in de machine en met behulp van een vijzel kan hieruit het product worden gedoseerd. De aansturing laat toe het gewicht en het aantal te vullen boxen in te stellen via een touch-screen op de controller

Dit zegt Artimpex zelf over de machine:

“De CRYONOMIC® droogijsverpakker (DIR-500) is uitgevonden om bulk geproduceerd droogijs in kleinere doses te herverpakken en vervangt het zware werk van handmatig vullen. Deze herverpakker heeft een geïntegreerde balans die het werkelijke gewicht weegt tijdens het vullen (vullen stopt als het geprogrammeerde gewicht is bereikt). Een van de belangrijkste voordelen van de CRYONOMIC® droogijsverpakker, naast de vervanging van de manuele vulopdracht, heeft de operator de tijd om andere dozen te sluiten en te labelen terwijl de tweede wordt gevuld. Dit resulteert in meer dan 50% tijdsbesparing en niet meer handmatig tillen voor uw personeel.”

Indien u een aanbieding voor deze machine wenst, gelieve uw aanvraag te sturen naar info@cryonomic.com

Meer weten? Neem contact op met SMO voor details en prijzen.