MK Technology

Machinebouwer SMO is de Belgische verdeler van producten van MK Technology Group.

Als officiële distributiepartner kan SMO meer dan 250 verschillende soorten aluminium profielen aanbieden. Vanuit deze technische componenten heeft SMO een expertise ontwikkeld in het bouwen van modulaire transportsystemen.

Naast de systemen met transportbanden worden MK profielen ook gebruikt voor bedrijfsinrichting en lineair techniek.

Transportbanden en interne transportsystemen

Door de ruime keuze en eenvoudige constructie van transportbanden, scharnierbanden, kettingbanden en rollenbanen verkrijgt men een hoge flexibiliteit in bouw en reorganisatie van installaties.

Het zorgt voor vele oplossingen om de goederen behandeling heel efficiënt te laten verlopen. De technologische machinebouw, automotive-, automobiel-, farmaceutische- en verpakkingsindustrie kiezen vaak voor deze MK-Technologie.

Gecombineerd met bedrijfsautomatisatie is deze transporttechniek uiterst geschikt voor een intern transport op maat. Voor de uitbouw, uitbreiding en optimalisatie van een efficiënt conveyor systeem is bij SMO de nodige opleiding en ervaring ter beschikking.

Meer over de MK-Transportsystemen

Profiel technieken

Met de grote selectie aan hoogwaardige profielen, verdeeld in vijf profielseries volgens rastermaten 25, 40, 50 en 60 mm evenals doorsnede 28 mm staat afhankelijk van de eisen aan de belasting en ontwerp steeds het ideale profiel ter beschikking.

Meer over de profiel technieken

Bedrijfsinrichting

De MK-bedrijfsinrichting zorgt voor een veilige en ergonomische werkomgeving. De snelle levering van alle modules, eenvoudige uitbreiding door comptabiliteit zorgen voor een snellere beveiliging en betere werkhouding bij steeds innoverende productie processen.

Meer over de mk bedrijfsinrichting

Lineaire technieken

De comptabiliteit van de van MK-profielen met de geleidingen zorgen voor een materiaal-, kosten- en ruimtebesparing. De precieze plaatsing van de loop in de MK-klemprofiel garanderen dat de geleidingstang volledig parallel loopt.

Meer over de lineaire technieken

Voor meer informatie:
Alexander.DeBrabandere@smo.be
+32 470 35 67 60

Contacteer onze MK verantwoordelijke