MK Technology

MK technology group distributeur België profielen, transportbanden, transportsystemen, bedrijfsinrichting

Machinebouwer SMO is de Belgische verdeler van
MK Technology Group producten.

Als officiële distributiepartner kan SMO meer dan 250 verschillende soorten aluminium profielen aanbieden. Vanuit deze technische componenten heeft SMO een expertise ontwikkeld in het bouwen van modulaire transportsystemen.

Naast de systemen met transportbanden worden MK profielen ook gebruikt voor bedrijfsinrichting en lineaire technieken.

Transportbanden en interne transportsystemen

Door de ruime keuze en eenvoudige constructie van transportbanden, scharnierbanden, kettingbanden en rollenbanen verkrijgt men een hoge flexibiliteit in de bouw en reorganisatie van installaties.

Transportsystemen zorgen voor vele oplossingen om goederen behandeling heel efficiënt te laten verlopen. De technologische machinebouw, automotive-, automobiel-, farmaceutische- en verpakkingsindustrie kiezen vaak voor deze MK-Technologie.

Gecombineerd met bedrijfsautomatisatie is deze transporttechniek uiterst geschikt voor een intern transport op maat. Voor de uitbouw, uitbreiding en optimalisatie van een efficiënt conveyor systeem ben je bij SMO aan het juiste adres.

Meer over de MK-Transportsystemen

Profiel technieken

Met de grote selectie aan hoogwaardige profielen staat, afhankelijk van de eisen aan de belasting en ontwerp, steeds het ideale profiel ter beschikking. De profielen zijn verdeeld in vijf profielseries volgens rastermaten: 25, 40, 50 en 60 mm evenals doorsnede 28 mm.

Meer over de profiel technieken

Bedrijfsinrichting

De MK-bedrijfsinrichting zorgt voor een veilige en ergonomische werkomgeving. De snelle levering van alle modules, eenvoudige uitbreiding door compatibiliteit zorgen voor een snellere beveiliging en een betere werkhouding bij steeds innoverende productie processen.

Meer over de mk bedrijfsinrichting

Lineaire technieken

De compatibiliteit van de van MK-profielen met de geleidingen zorgen voor materiaal-, kosten- en ruimtebesparing. De precieze plaatsing van de loop in het MK-klemprofiel garandeert dat de geleidingsstang volledig parallel loopt.

Meer over de lineaire technieken

Contacteer onze mk-specialist voor meer informatie:
Alexander.DeBrabandere@smo.be
+32 470 35 67 60

Contacteer onze MK verantwoordelijke

4 + 0 = ?