SMO genomineerd als UNIZO KMO-laureaat 2008

De firma heeft deze week heugelijk nieuws ontvangen. SMO hoort bij de top 3 van de 27 kandidaten uit Oost – Vlaanderen die meedingen voor UNIZO KMO – award 2008.
Deze nominatie is na ons dubbel succes bij de THEOO – awards (zie ons nieuwsbericht “SMO winnaar van twee awards op de allereerste Eeklose Award voor Ondernemerschap”) terug een mooie erkenning voor de geleverde prestaties in ons amper 6-jarig bestaan.

De award KMO-Laureaat 2008 is de KMO-onderscheiding in Vlaanderen met een sterke nationale uitstraling. Deze award staat symbool voor het kruim van ondernemend Vlaanderen.

Succesvol ondernemerschap is niet louter gebaseerd op technische kennis. Om KMO-ondernemers die hun bedrijf op alle vlakken goed beheren, in de schijnwerpers te plaatsen, wordt op 19 november 2008 de Laureaat KMO-Ondernemer verkozen. KMO’s met bewezen succes op diverse terreinen van het ondernemen – algemeen beleid, financieel management, HR, marketing, kwaliteitstoezicht, innovatie, duurzaamheid, communicatie … – kunnen meedingen naar deze belangrijke award. Met dit initiatief wil UNIZO toekomstgerichte KMO-ondernemers stimuleren en inspireren. Bedrijven uit alle sectoren komen in aanmerking voor deze Vlaamse award.

Er werd ook een introductiefilm gemaakt over elke genomineerde. De film over SMO kunt u hier bekijken.

Meer informatie over de UNIZO KMO laureaat kunt u hier terugvinden.