Dit is de website van SMO BVBA, ons ondernemingsnummer of BTW nummer is BE 0478 519 311.

Ons postadres is Ons bedrijf is gevestigd op dit adres
Nieuwendorpe 14 – 9900 Eeklo – België Nieuwendorpe 14 – 9900 Eeklo – België

Uw persoonsgegevens, onze verantwoordelijkheid

Op deze website verzamelen we persoonsgegevens. Deze gegevens worden door ons bedrijf beheerd. Bij een bezoek aan onze site bewaren we:

 • uw domeinnaam (IP-adres) als u een bezoek brengt aan onze webpagina’s
 • uw e-mailadres als u boodschappen/vragen plaatst op deze website
 • uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert
 • alle informatie met betrekking tot de pagina’s van andere sites die u geraadpleegd hebt om naar onze site te gaan
 • alle informatie met betrekking tot de pagina’s die u op onze site geraadpleegd hebt
 • alle informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site registratie)

Deze informatie wordt gebruikt

 • om de inhoud van onze website te verbeteren
 • om u later te contacteren voor direct marketingdoeleinden

Veiligheid

Als wij uw gegevens ontvangen of overdragen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie, gebruiken wij een beveiligde server.

Hoe ons contacteren in verband met ons privacybeleid?

Wenst u te reageren op ons privacybeleid, dan kan u ons contacteren:

 • via e-mail: info@smo.be
 • via telefoon: (0032) 9 219 93 85
 • per post: Nieuwendorpe 14 – 9900 Eeklo – België

Als u ons uw postadres via het web meedeelt kan u periodieke mailings ontvangen van ons, met informatie over producten, diensten en opkomende evenementen. Als u dergelijke mailings niet (meer) wenst te ontvangen, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres. U kunt tevens mailings ontvangen van andere bedrijven/organisaties waarmee wij contractueel verbonden zijn. Het betreft hier enkel commerciële partners. Als u geen mailings van deze bedrijven/organisaties (meer) wenst te ontvangen, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres. In dit laatste geval mag u niet vergeten ons uw exacte naam en uw adres (correct gespeld) mee te delen. Wij verbinden ons ertoe uw gegevens te schrappen uit de lijst die wij gemeenschappelijk gebruiken met andere bedrijven/organisaties.

Als u ons uw telefoonnummer via het web meedeelt, kan u telefonisch gecontacteerd worden door ons bedrijf met betrekking tot informatie over onze producten, onze diensten of over opkomende evenementen. Indien u dergelijke telefonische oproepen niet (meer) wenst te ontvangen, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres. U kunt tevens telefonisch gecontacteerd worden door andere bedrijven/organisaties waarmee wij contractueel verbonden zijn. Het betreft hier enkel commerciële partners. Indien u dergelijke telefonische oproepen niet (meer) wenst te ontvangen, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres. In dit laatste geval mag u niet vergeten ons uw exacte naam en uw adres (correct gespeld) mee te delen. Wij verbinden ons ertoe uw gegevens te schrappen uit de lijst die wij gemeenschappelijk gebruiken met andere bedrijven/organisaties.

Als u ons uw GSM-nummer via het web meedeelt, kan u via tekstberichten (SMS, MMS, e.d.) gecontacteerd worden door ons bedrijf met betrekking tot informatie over onze producten, onze diensten of over opkomende evenementen (voor direct marketing doeleinden). Dit gebeurt enkel indien u hiervoor uw expliciete toestemming hebt gegeven of indien u al klant bij ons bent en u uw nummer heeft meegedeeld. Indien u dergelijke berichten niet (meer) wenst te ontvangen, gelieve ons dan te contacteren op het hierboven vermelde adres. U kunt tevens tekstberichten (SMS, MMS, e.d.) voor direct marketing doeleinden ontvangen van andere bedrijven/organisaties waarmee wij contractueel verbonden zijn. Ook dit gebeurt enkel indien u hiervoor uw expliciete toestemming hebt gegeven. Het betreft ook hier enkel commerciële partners. Indien u niet (meer) wenst dat uw GSM-nummer doorgegeven wordt aan andere bedrijven/organisaties voor het ontvangen van dergelijke tekstberichten, gelieve ons dan te contacteren op het hierboven vermelde adres. In dit laatste geval mag u niet vergeten ons uw exacte naam en uw adres (correct gespeld) mee te delen. Wij verbinden ons ertoe uw gegevens te schrappen uit de lijst die wij gemeenschappelijk gebruiken met andere bedrijven/organisaties.

Als u ons uw e-mailadres via het web meedeelt, kan u via e-mail gecontacteerd worden door ons bedrijf met betrekking tot informatie over onze producten, onze diensten of over opkomende evenementen (voor direct marketing doeleinden). Dit gebeurt enkel indien u hiervoor uw expliciete toestemming hebt gegeven of indien u al klant bij ons bent en u uw e-mail adres heeft meegedeeld. Indien u dergelijke e-mails niet (meer) wenst te ontvangen, gelieve ons dan te contacteren op het hierboven vermelde adres. U kunt tevens e-mails voor direct marketing doeleinden ontvangen van andere bedrijven/organisaties waarmee wij contractueel verbonden zijn. Ook dit gebeurt enkel indien u hiervoor uw expliciete toestemming heeft gegeven. Het betreft hier enkel commerciële partners. Indien u niet (meer) wenst dat uw GSM-nummer nog doorgegeven wordt aan andere bedrijven/organisaties voor het ontvangen van dergelijke e-mails, gelieve ons dan te contacteren op het hierboven vermelde adres. In dit laatste geval mag u niet vergeten ons uw exacte naam en uw adres (correct gespeld) mee te delen. Wij verbinden er ons toe uw gegevens te schrappen uit de lijst die wij gemeenschappelijk gebruiken met andere bedrijven/organisaties.

Als u van geen enkel bedrijf nog mailings of telefonische oproepen wenst te ontvangen, contacteer dan de Robinson-lijst van het Belgisch Direct Marketing Verbond (online: via www.robinsonlist.be, het gratis telefoonnummer: 0800-91 886 of per post: BDMV, Robinson list, Buro&Design Center, Heizel Esplanade B46, 1020 Brussel).

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons “privacybeleid”. In dat geval zullen wij u contacteren alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op aanvraag verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres.

Op aanvraag bieden wij de bezoekers de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres.

Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf op het hierboven vermelde adres.