Bedrijfsinrichting

De MK-bedrijfsinrichting zorgt voor een veiliger en gezondere werkomgeving. De snelle levering van alle modules, eenvoudige uitbreiding door comptabiliteit zorgen voor een snellere beveiliging en betere werkhouding bij steeds innoverende productie processen.

In de veiligheidsinrichting is er een groot assortiment van machine afscherming, vleugel-, schuif- en hefdeurelementen met toebehoren van eventuele elektronische beveiliging. Met het MK-aluminium profiel kan je stabiele flexibele verbindingen met een mooi design ontwikkelen. Door samen met SMO de juiste componenten en modules te selecteren is het mogelijk een veiligheidsafscherming op maat en behoefte te vervaardigen.

Met het MK-werkpleksystemen optimaliseert U de functionaliteit en de ergonomie van werkomgeving en blijft deze tevens flexibel en economisch. Door de correcte plaatsing, configuratie en integratie van ergonomische tafels zorgt men voor een maximaal rendement van goederen behandeling op de werkvloer.

Het programma van balustrades, trappen en loopplatforms is een perfecte aansluiting op de MK-veiligheidsinrichting. De grote aantal mogelijkheden verbeteren de toegankelijkheid, veiligheid en werkgemak aan installaties.

Door de lichtgewicht aluminium constructies kunnen montageplatforms door middel van zwenkwielen of luchtkussens mobiel uitgevoerd worden.

Voor meer informatie:
Alexander.DeBrabandere@smo.be
+32 (0)470 35 67 60