CNC FREZER (M/V)

WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE?

Omwille van meer en meer werken op de draai- en freesmachines, kijken wij uit naar een aanvullende kracht.

WAT HOUDT DE FUNCTIE IN?

Je komt terecht in het team Verspaning, waarbij je rapporteert aan de verantwoordelijke Verspaning en daarnaast ook afstemt met het Hoofd atelier, de CNC draaiers en de productieplanner.

Na je ochtendritueel sta jij hoofdzakelijk in voor het  freeswerk voor zeer uiteenlopende totaalprojecten. De detailtekeningen hiervoor worden aangeleverd door de afdeling Engineering en het materiaal komt naar je toe via de lasafdeling of na de bewerking op de lasermachine. Bij SMO is maatwerk de standaard, hier zal je dus bijna niet in aanraking komen met seriewerken, maar wel met afwisselend kleine en grote stukken voor één- of meerdaags werk. Je beschikt in de uitvoering van je job over verschillende moderne metaalbewerkingsmachines (Mazak verticale frees, 3-assig – Mazak draaibank 4-assig, Fagor 3-assige frees en Fagor draaibank).

NAAR WIE ZIJN WE OP ZOEK?

Iemand met zin om zich te specialiseren in CNC, we staan open voor elk verhaal! 

Kennis & ervaring

  • Je genoot een technische opleiding (bvb. in de richting van mechanische vormgeving) en hebt kennis van mechanische werkuitvoeringen.
  • Je bent sterk in het lezen en uitvoeren van technische tekeningen of bent bereid je hier snel in bij te benen.
  • Ervaring is een pluspunt, maar ook schoolverlaters zijn welkom. Mentaliteit primeert op ervaring bij SMO.
  • Je beheerst vlot de Nederlandse taal.
  • Pluspunten bij SMO, los van de functie: rijbewijs B, VCA-attest, heftruckattest, … We bekijken graag je persoonlijke traject! 

Aanwezige competenties en attitude bij aanwerving

  • Een efficiënte werkplanner: je bewaakt zelfstandig je eigen planning in functie van de voorgelegde productieplanning, je hebt een overzicht van je taken en voert deze kwalitatief,veilig en efficiënt uit.
  • Een nauwkeurig oog: je bestudeert de detailtekeningen met verfijnd oog om de kwaliteit van de producten te garanderen. Ook tijdens je werk houd je deze tekeningen dichtbij.
  • Een flexibele medewerker: de productie kent een wisselende workload, engagement om extra inspanningen te leveren bij een grotere vraag worden gewaardeerd, daarnaast kan je in kalmere periodes ook ingezet worden in algemene montage -, onderhoud-, en herstellingswerken, in het atelier of bij de klant. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw interesses en vaardigheden.
  • Een handige Harry: je ziet werk en aarzelt niet om de handen uit de mouwen te steken.
  • Teamplayer: grotendeels ben je zelfstandig aan de slag, maar je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar samenhorigheid belangrijk is.

WERKEN BIJ SMO?

Hoe solliciteren en meer informatie over SMO als werkgever vind je hier.

Vragen over deze specifieke vacature? Contacteer de jobambassadeur Sander Mollet, zaakvoerder, op 0477 86 76 60.