WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? 

Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Engineering een extra collega voor de volledige opvolging van A tot Z van hem of haar toegewezen projecten. 

WAT HOUDT DE FUNCTIE IN?

Na de commerciële fase verdeelt de Head Engineering de projecten in samenspraak met het team van JR en SR Projectleiders.

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de verdere opvolging van de projecten volgens de overeengekomen offerte. Per projectfase houd je rekening met de initiële resultaatsverbintenis waarbij je ook frequent rapporteert aan de eindverantwoordelijke.

Hoofdzakelijk ben je bezig met het in detail ontwerpen en tekenen van het project, maar geleidelijk aan evolueer je tot volledige projectcoördinatie: je volgt de technische administratie op, hebt contacten met klanten, plaatst goed doordachte bestellingen bij leveranciers en volgt dit op, je stemt af met de productieplanning en vervolgens volg je de uitvoering van nabij op in het atelier. Eventueel sta je in voor de installatie bij de klant en verdere service na verkoop. 

NAAR WIE ZIJN WE OP ZOEK? 

Jouw zin voor technologische innovatie kan je helemaal tot uiting brengen in grensverleggende en telkens unieke projecten machinebouw, technische constructies of andere automatisatieprojecten. 

Kennis & ervaring

  • Je hebt een diploma Burgerlijk of industrieel ingenieur (elektro)mechanica of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je bent bekend met tekenprogramma’s zoals Autocad 3D,  Autodesk Inventor, …
  • Je beheerst vlot de Nederlandse en Engelse taal. Andere talenkennis is steeds mooi meegenomen in onze internationale setting.
  • Rijbewijs B gezien eventuele verplaatsingen naar de klant.
  • Bij voorkeur beschik je over een VCA-attest of ben je bereid dit te behalen.

Aanwezige competenties en attitude bij aanwerving

  • Jouw sterk technisch inzicht komt tot zijn recht door je aanvullende kritische ingesteldheid en zin voor creativiteit.
  • Je kan autonoom werken, maar stelt je ook sociaal op binnen je afdeling en daarbuiten.
  • Je hebt goede organisatorische skills en volgt anderen ook op en stuurt bij waar nodig vanuit een functioneel gegeven.
  • Geen 9 to 5-mentaliteit, je kan je flexibel opstellen in functie van het werkaanbod.

WERKEN BIJ SMO?

Hoe solliciteren en meer informatie over SMO als werkgever vind je hier.

Vragen over deze specifieke vacature? Contacteer de jobambassadeur Sander Mollet – Zaakvoerder op 0477 86 76 60.