Run & Bike 2018

Meetjeslandse Run & Bike opnieuw bij machinebouwer SMO

Het SMO-Specialized Triatlon Team organiseert op zondag 21 januari 2018 hun jaarlijkse Run & Bike-wedstrijd. Er wordt een kids, small of XL-editie voorgeschoteld. Een uitdagend en afwisselend parcours ter hoogte van het Eeklose industrieterrein (SMO – Nieuwendorpe 14 te Eeklo).  De Run & Bike is een uitdaging die voor iedereen haalbaar is!

Een Run & Bike is een wedstrijd waar men per twee (duo) zo snel mogelijk een parcours aflegt. Een duo beschikt maar over 1 fiets (mountainbike). Er mag zoveel gewisseld worden tussen lopen en fietsen als men wil. De maximale afstand tussen loper en fietser bedraagt 10 meter. Het parcours bestaat uit een lus (80% onverhard) van 5 km langs de Eeklose jachthaven en de bedrijventerreinen.

Er zijn 3 reeksen voorzien:

   – Kids Run & Bike: 2 km (voor kinderen tussen 6 en 12 jaar – 2 kleine ronden)
   – Small Edition :5 km (vanaf 12 jaar – 1 ronde)
   – XL Edition: 15 km (vanaf 12 jaar – 3 ronden)

 

SMO bvba wil jou samen met je collega’s en vrienden een onvergetelijke sportervaring laten beleven.

“Wie je bent, wat je functie of leeftijd ook is, het doet er niet toe als je samen tegen de wind beukt.  Elkaar beter leren kennen en motiveren op een andere manier.  De teamspirit krijgt een stevige boost en de return in het bedrijfsgevoel is enorm.” aldus een gedreven zaakvoerder, Sander Mollet (SMO).

www.smo-triatlonteam.be/events/run-bike-eeklo